Ik-rapport

[ultimate_spacer height=”30″]

Ik rapport

Materiaal Downloaden

Met dit werkblad kunnen de kinderen zichzelf ‘beoordelen’. In de vakjes rondom de cirkel noteer je de vaardigheden die beoordeeld moeten worden. In de cirkel kleur je hoe ver je deze vaardigheid ontwikkeld hebt. Zo maak je de vorderingen van de leerling visueel.

Ik rapport thuiswerk

Materiaal Downloaden

Heeft u ook in de Corona periode de kinderen de gratis opdrachten laten maken? Wilt u deze ook beoordelen op het rapport? Maak dan gebruik van dit werkblad. Hierop kunnen de kinderen zichzelf ‘beoordelen’. In de vakjes rondom de cirkel staan de opdrachten die in deze periode aangeboden zijn. In de cirkel kleurt de leerling hoe deze opdrachten gemaakt zijn. Vervolgens kleurt ook de leerkracht het rapport in. Zo maak je de vorderingen van de leerling visueel.

Ik rapport Hersenen

Materiaal Downloaden

Heeft u ook in de Corona periode de kinderen het Hersenen project laten doen? Wilt u deze ook beoordelen op het rapport? Maak dan gebruik van dit werkblad. Hierop kunnen de kinderen zichzelf ‘beoordelen’. In de vakjes rondom de cirkel staan de opdrachten die in dit project aangeboden zijn. In de cirkel kleurt de leerling hoe deze onderdelen gemaakt zijn. Vervolgens kleurt ook de leerkracht het rapport in. Zo maak je de vorderingen van de leerling visueel.